Cool Handle Pilna apžvalga


Kieta rankena Išsami informacija

Kodėl verta rinktis Kieta rankena?

  • Cool Handle Reitingas - 9.4

Cool Handle Serverio vietos

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Andželas Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    150GB Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    50GB Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    Unlimited Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    Unlimited Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    60GB Erdvė
  • DUOMENYS
    600GB Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    90GB Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM

Cool Handle Kuponai ir pasiūlymai 2020 m

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Galioja iki 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Galioja iki 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Galioja iki 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Galioja iki 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Galioja iki 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Galioja iki 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Galioja iki 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Galioja iki 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Galioja iki 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Galioja iki 3/31/2011


„Cool Handle“ kainos

Perpardavėjai
Pakuotė Kaina Disko talpa Pralaidumas Operacinė sistema Svetainių skaičius Skydai
Perpardavėjas 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Neribota CPanel, WHM
2 perpardavėjas $99.95 90 GB Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel, WHM
3 perpardavėjas $125.95 150 GB Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel, WHM
Bendrasis priegloba
Pakuotė Kaina Disko talpa Pralaidumas Operacinė sistema Svetainių skaičius Skydai
Starteris $3.95 50 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 CPanel
Verslas $4.95 Neribota Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel
Profesionalas $8.95 Neribota Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel

Keli mokėjimo tipai

Skirtingi klientai mėgsta mokėti skirtingais būdais, o „Cool Handle“ leidžia jums juos visus priimti


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Kietas Tvarkykite keletą žodžių

„Cool Handle“ žiniatinklio priegloba: 32 atsiliepimai, 4 palaikymo atsakymai, 7 atsiliepimai, 6 produktai, 0 reklamų, 3 socialiniai tinklai, 17459 domenai, 13130 ​​priglobtos, nuo 2008 m.

32 Komentarai

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
„Coolhandle“ yra puikus
Aš naudoju „cool-hand“ paslaugą per pastaruosius 2 metus ir iki šiol nesusidūriau su jokia problema, todėl niekada nereikia skambinti į klientų aptarnavimo tarnybą. Aš rekomenduoju kietą rankeną 3 savo draugams ir norėčiau rekomenduoti ir jus, vaikinai.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. yra Tas.
„Coolhandle“ yra paprasčiausias interneto prieglobos paslaugų teikėjas, su kuriuo susidūriau iki šiol, todėl visas procesas atrodo toks paprastas ir aiškus net pradedantiesiems, kaip aš. Jie tikrai atitinka savo vardą. Klientų palaikymas yra toks kantrus ir supratingas, jie tikrai žino dalykus, kad ir kaip aš pateikčiau klausimą, jie teisingai atsako jaustis kokybiškai, lyginant su kitais, kuriuos bandžiau, turėdamas viską, ko jums reikės norint sukurti aukščiausios kokybės asmeninę svetainę. Sudėkite tai kartu su labai priimtina kaina ir turėsite paslaugą, kurios daugelis kitų ten esančių kompanijų negali prilygti ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
„Coolhandle .com“ yra blogiausia.
Aš nesinaudoju jų paslauga ir bandžiau atšaukti nuo gegužės mėn.
Jie man sako, kad tai darys tik internete, ką aš padariau, bet aš nebaigiau vieno dalyko, kurį jie man išsiuntė el. Paštu, bet kadangi jie ne visada naudoja „coolhandlehosting“ - kartais jie naudojasi „Max“ ar kažkuo kitu, aš neatsakiau teisingai ir jie toliau atsiskaityk man 94,78 USD už dar 3 mėnesius. Pirmą kartą, kai paskambinau, jie buvo naudingi ir padėjo man atlikti atšaukimo procesą, pamaniau. Kai man vėl buvo išrašyta sąskaita, aš paskambinau ir asmuo tai padarė internetu nuo pirmo pranešimo arba mes toliau sąskaitas išrašome. Su kitomis internetinėmis paslaugomis šios problemos neturėjau. Jų tarnyba buvo niūri ir nepavyko.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle nėra rimta, nėra paslaugų, neveikia
Bandymas padėti klientui ir jo domeno perkėlimas į „coolhandle“; kodėl vėsi? nes tai buvo nuoroda, kurią jis gavo el. paštu. Panašu, kad tai buvo šlamšto nuoroda, nes jis galėjo pereiti į bet kurią įmonę. Pervedimas baigtas sumokėjus 15 dolerių ir vis dar laukia po 10 dienų. Susisiekti su „coolhandle“ neįmanoma. „Ticketsystem“ neveikia ir nusiuntęs jiems laišką gaunu pranešimą, turėčiau išsiųsti bilietą. Informavę, kad bilietų sistema neveikia, jie atsako kitais standartiniais ir automatizuotais el. Laiškais. Aš net nusiunčiau jiems prisijungimo duomenis ir paprašiau atidaryti bilietą, jei jie mano, kad tai veikia. Nėra atsakymo. Manau, kad reikia pamiršti apie ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
„Coolhandle“ buvo mano prieglobos svetainė daugiau nei metus, ir aš juos myliu, niekada neturiu jokių problemų ir visada turiu puikų klientų aptarnavimą. Mano svetainėje niekada nėra jokio prastovos laiko, ji visada veikia ir veikia. Kiekvieną kartą, kai skambinate į klientų aptarnavimo tarnybą, jie yra tam, kad jums padėtų. „Coolhandle“ yra vienintelis hostingas, kurį planuoju turėti, nereikia jokio kito, nes jie yra puikūs.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Iškilus sunkumams, jie toli gražu nebuvo kieti, jie buvo šalti ir [...]
Bloga istorija - „ColdHandle“. Buvau su „Coolhandle“ apie 2 metus be jokių problemų. Aš turėjau apie 25 visiškai sukurtas veikiančias svetaines, kurios man uždirbo ne milžiniškas sumas, bet tikrai dalį savo pajamų. Tada buvo bandoma nulaužti mano kreditinę kortelę. Bankas pranešė, kad jis buvo atšauktas ir išduota nauja kortelė. Taigi aš padariau. Tik po to turėjo įvykti mano prieglobos sąskaita, tačiau pamiršau pakeisti savo naują „Coolhandle“ prieglobos kreditinės kortelės numerį. Gavęs el. Pašto sąskaitos faktūros pranešimą, kažkodėl jis pateko į mano šlamšto aplanką, o „Coolhandle“ atšaukė mano prieglobą. Aš parašiau jiems kitą dieną paaiškindamas, kas nutiko ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
„Cool Handle“ yra puiki
Pirmą kartą išbandžiau „Cool hand“ prieglobą ir negalėjau patikėti, kaip paprasta naudoti ir sukurti svetainę. Viskas taip pat daroma labai greitai, o jų siūlomi mokėjimo paketai yra labai prieinami bet kokiam jūsų norimam planui. Visiškas naujokas galėtų tai naudoti, ir aš rekomenduočiau tai visiems, kurie nori greitai patikimo prieglobos.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com yra puikus
Yra daugybė prieglobos kompanijų, kurios yra ir geros, ir kai kurios ne. Prieš pasirinkdamas „coolhandle“, nuėjau ir atlikau keletą tyrimų, norėdamas sužinoti, kuri prieglobos įmonė pasiūlys daug, kurią iš jų aukštai įvertino kitas vartotojas, kaip buvo klientų aptarnavimas ir kitos funkcijos. Po išsamių tyrimų, bendras valdymas visada buvo 3 geriausiuose, o po pokalbio su žmonėmis, kurie ten naudojosi paslaugomis, buvau įsitikinęs, kad jie atitiks mano poreikius.
Nuo to laiko, kai buvau su „coolhandle“, visada buvau patenkinta. Man labai lengva susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, o į jūsų klausimą visada atsakote laiku.
Aš rekomendavau kai kuriems savo draugams ir jie taip pat ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
„CoolHandle“ priegloba
Aš tiesiog noriu pranešti žmonėms, kad „CoolHandle“ yra puiki vieta, kur jūsų domenai yra priglobti, ten „Soport“ yra puiku ir ten reikia žiūrėti į kainas. Tiesiog patikrinkite juos, verta savo laiko

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Aš myliu „Coolhandle“ ir jų turėjau daug!
Radau, kad „Coolhandle“ yra puiki prieglobos įmonė. Turėjau daug problemų nežinodamas, ką daryti, ir jos buvo tokios naudingos ir operatyvios. Aš mokėjau virvių sklandžiai ir jie niekada manęs nepaleido.
Aš jums labai rekomenduoju „Coolhandle“!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
„Coolhandle“ yra tikrai šauni !!!
Jau kurį laiką savo svetainėms naudoju „Coolhandle“ interneto prieglobą. Aš išbandžiau daugybę kitų prieglobos kompanijų savo internetinei erdvei, svetainėms ir domenų vardams, tačiau mano puslapių įkėlimas visada buvo labai lėtas, o paslaugos buvo labai prastos. Taigi, aš ieškojau naujos interneto prieglobos įmonės, o mano draugai pasakojo apie „Coolhandle“.

Nuo tada aš niekada nenoriu pakeisti savo prieglobos į kitą įmonę!
Aš tokia laiminga ir jaučiuosi labai laiminga, kad mano frenai man pasakojo apie „Coolhandle“. Šis patarimas buvo geriausias per kelerius metus, nes tada mano svetainės yra stabilios ir suteikia man geriausius rezultatus! Taip pat profesionalus ir ekspertų pagalbos tarnyba, turinti puikų atsakymo laiką.

Ačiū, ačiū ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Šaunūs žmonės, su kuriais reikia susidoroti
Aš esu su coolhandle.com žmonėmis daugiau nei 5 metus. Per šiuos metus aš turėjau geriausią patirtį jų tarnyboje. Esu labai patenkinta jų talpinimu ir galiu entuziastingai rekomenduoti juos bet kam.

Jų klientų aptarnavimas yra geras, o darbo laikas - puikus. Linkiu jiems visos sėkmės - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
„Coolhandle“ palaikymo sistema!
Užsiregistravau šioje įmonėje per „Moniker“. Tai labai pažymėjau, nes „Moniker“ buvo nepaprastas.

Iki šiol apie 4 kartus bandžiau susisiekti su palaikymo komanda tuo pačiu klausimu. Kiekvieną kartą, kai gauni atsakymą, kad jie atsakys per 8 valandas, bla bla. Nieko!

Be to, jos skiriasi nuo tų, kurias reklamavo „Moniker“. Turėjau vieną atsakymą apie tai. & quot; Mūsų ėdžia susisieks su jumis. & quot; Dar to nepadarė! Jų parama yra bevertė!

Jei jie neatsakys šiandien, po mano 5-ojo identiško palaikymo bilieto. (iš kurių jūs negalite sekti!) Aš turėsiu susisiekti su „Moniker“ ir pranešti jiems, kaip blogi šie žmonės!