Hostiso Pilna apžvalga


Hostiso Išsami informacija

Kodėl verta rinktis Hostiso?

  • Trust Pilot Įvertinta Hostiso - 4.7
  • Daugelio serverių vietos - 5
  • Keli mokėjimo būdai - 6
  • Įvairios pakuotės - 22

Hostiso Serverio vietos

Hostiso Servers in RoubaixRoubaix Hostiso Servers in MontrealMonrealis Hostiso Servers in Frankfurt am MainFrankfurtas prie Maino Hostiso Servers in BuffaloBafalas Hostiso Servers in SingaporeSingapūras Hostiso Logo
VPS
VPS5
$119.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    12 Šerdys
  • RAM
    32GB Atmintis
  • DISKAS
    2TB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel
Cloud Hosting
1 CPU 1 GB
$9.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    1GB Atmintis
  • DISKAS
    25GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    1TB Pralaidumas
Cloud Hosting
1 CPU 2 GB
$19.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    2GB Atmintis
  • DISKAS
    55GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    2TB Pralaidumas
Cloud Hosting
16 CPU 64 GB
$379.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    64GB Atmintis
  • DISKAS
    1.25TB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    10TB Pralaidumas
SSL
GeoTrust True Business ID Wildcard
$439 /Kasmet
Išsami informacija
Domains
.com
$17.25 /Kasmet
Išsami informacija
SSL
RapidSSL Wildcard
$149 /Kasmet
Išsami informacija
SSL
GeoTrust QuickSSL Premium
$279 /Kasmet
Išsami informacija
VPS
VPS4
$89.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    9 Šerdys
  • RAM
    16GB Atmintis
  • DISKAS
    1TB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel
Cloud Hosting
24 CPU 96 GB
$749.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    96GB Atmintis
  • DISKAS
    1.6TB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    15TB Pralaidumas
VPS
VPS3
$69.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    6 Šerdys
  • RAM
    10GB Atmintis
  • DISKAS
    750GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel
Shared Hosting
Pro
$14.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
VPS
VPS1.5
$34.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    3 Šerdys
  • RAM
    6GB Atmintis
  • DISKAS
    250GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel
VPS
VPS1
$19.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    2 Šerdys
  • RAM
    3GB Atmintis
  • DISKAS
    100GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel
Dedicated Server
128 / 36T CPU
$799.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    250GB Atmintis
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Dedicated Server
16C / 32T CPU
$359.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    64GB Atmintis
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Dedicated Server
6C / 12T CPU
$219.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    32GB Atmintis
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Dedicated Server
4C / 4T CPU
$149.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    16GB Atmintis
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Dedicated Server
2C / 2T CPU
$99.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • RAM
    8GB Atmintis
  • DISKAS
    Unlimited SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Business
$9.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    500GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
Shared Hosting
Basic
$6.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • DISKAS
    100GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skydai
    CPanel
VPS
VPS2
$49.99 /Kas mėnesį
Išsami informacija
  • Operacinė sistema
    „Linux“
  • Procesorius
    4 Šerdys
  • RAM
    8GB Atmintis
  • DISKAS
    500GB SSD Erdvė
  • DUOMENYS
    Unmetered Pralaidumas
  • Skirta IPS
    1
  • Skydai
    CPanel

Hostiso Hostingo apžvalga 2021 m

Pilna „HostMeHost“ apžvalga

PaslaugosInterneto svetainių talpinimas
Domenų registracija
Jūsų duomenų centras

Hostiso

„Hostiso“ yra aukštos kokybės, greitos aparatūros ir puikaus kainos ir kokybės santykio sinonimas. Jame taip pat yra kompetentingų paslaugų specialistų komanda, kuri gali jums padėti. Kritiniais atvejais duomenų centre 24 valandas per parą yra prieinami kvalifikuoti ekspertai.

Trys žemynai turi serverių vietas
Ši didelė infrastruktūra leidžia mums sparčiai plėstis ir turi neprilygstamą atleidimą.

„Hostiso“ kainodara

VPS
Pakuotė Kaina Disko talpa RAM Pralaidumas Operacinė sistema Skirta IPS Procesoriaus numeris Skydai
VPS1 $19.99 SSD100 GB 3 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 2 CPanel
VPS1.5 $34.99 SSD250 GB 6 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 3 CPanel
VPS2 $49.99 SSD500 GB 8 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 4 CPanel
VPS3 $69.99 SSD750 GB 10 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 6 CPanel
VPS4 $89.99 SSD1 TB 16 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 9 CPanel
VPS5 $119.99 SSD2 TB 32 GB Nėra matuojamas linux server plane 1 12 CPanel
Debesų talpinimas
Pakuotė Kaina Disko talpa RAM Pralaidumas Operacinė sistema
1 procesorius 1 GB $9.99 SSD25 GB 1 GB 1 TB linux server plane
1 procesorius 2 GB $19.99 SSD55 GB 2 GB 2 TB linux server plane
16 procesorius 64 GB $379.99 SSD1,25 TB 64 GB 10 TB linux server plane
24 procesorius 96 GB $749.99 SSD1,6 TB 96 GB 15 TB linux server plane
SSL
Domenai
Pakuotė Kaina
.com $17.25
Bendrasis priegloba
Pakuotė Kaina Disko talpa Pralaidumas Operacinė sistema Svetainių skaičius Skydai
Basic $6.99 SSD100 GB Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel
Business $9.99 SSD500 GB Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel
Pro $14.99 SSDNeribota Nėra matuojamas linux server plane Neribota CPanel
Specializuotas serveris
Pakuotė Kaina Disko talpa RAM Pralaidumas Operacinė sistema Skydai
2C / 2T procesorius $99.99 SSDNeribota 8 GB Nėra matuojamas linux server plane CPanel, WHM
4C / 4T procesorius $149.99 SSDNeribota 16 GB Nėra matuojamas linux server plane CPanel, WHM
6C / 12T procesorius $219.99 SSDNeribota 32 GB Nėra matuojamas linux server plane CPanel, WHM
16C / 32T procesorius $359.99 SSDNeribota 64 GB Nėra matuojamas linux server plane CPanel, WHM
128 / 36T procesorius $799.99 SSDNeribota 250 GB Nėra matuojamas linux server plane CPanel, WHM

Keli mokėjimo tipai

Skirtingi klientai mėgsta mokėti skirtingais būdais, o „Hostiso“ leidžia jums juos visus priimti


Hostiso - credit
Hostiso - MasterCard
Hostiso - debit
Hostiso - prepaid cards
Hostiso - paypal
Hostiso - skrill
Hostiso - bitcoin

„Hostiso“ nedaug žodžių

„Hostiso“ svetainių talpinimas vyksta ypač greitai, užtikrinant saugumą ir patikimumą. Tai taip pat suteikia techninį pranašumą. Štai kodėl pirmenybė turėtų būti teikiama „Hostiso“.

34 Komentarai

Ninja

Oct 19, 2013 11:56
Siaubinga patirtis!
Šie žmonės yra LIARS!

Jie atsisakė duoti man savo serverio duomenis, kad galėčiau sukurti savo svetainę, aš esu pakankamai kompetentinga tvarkyti ją pati. Vis dėlto jie atsisakė man pateikti išsamią informaciją, net PO Prašiau grąžinti pinigus! Kas tai daro? Jie siūlo 10 dolerių už pirmą mėnesį, jūs gaunate tai, už ką matyt mokate. Vieną kartą turėjau paprašyti grąžinti pinigus, o po to reikalauti du kartus. Jų atsakymai yra nuoširdūs, tačiau tada jie pradeda prašyti dabartinės jūsų serverio informacijos, slaptažodžių, jie nori jūsų socialengine.com prisijungimo informacijos, šie slaptažodžiai ir informacija turėtų būti KONFIDENCIALI! Jie neturėtų prašyti tokios jūsų asmeninės informacijos !!!!!
ANTIPASITIKĖJIMAS!

Kai atsisakiau apgaulės ...

Thomas K.

Nov 26, 2013 03:19
„Hostiso.com“ yra geriausias „SocialEngine“ priegloba
Jie geriausias paslaugas „SocialEngine“, išmanantys. Esu jais labai patenkinta. labai rekomenduoju juos jums. geriausia geriausioje.

WebmasterM

Nov 26, 2013 04:09
Geriausia „SocialEngine“ prieglobos įmonė pasaulyje
Taigi persikėlę iš 2-3 šeimininkų pagaliau radome puikų šeimininką!

Riebalų palaikymas ir, svarbiausia, jie žino, kaip dirbti su „SocialEngine“, kaip nustatyti „SocialEngine“ serverių serverius ...

Labai rekomenduojama !!!

SalyOs

Dec 02, 2013 04:02
Greitas ir geriausias „SocialEngine“ priegloba ir palaikymas
Jie tikrai teikia ne tik geriausią „SocialEngine“ prieglobą, bet ir vieną iš geriausių „SocialEngine“ palaikymų. Jei norite surengti „SocialEngine“, geriausia vieta yra hostiso.com

Sonia

Jan 22, 2014 12:56
I have only best to say about this company, fast support, fast account setup, fast everything, they support is more then you can expect with any other hosting provider ...

Sara

Oct 05, 2015 08:20
Viena geriausių hostingo kompanijų, greita parama ir greitas svetainės greitis :)
Viena geriausių prieglobos kompanijų, greita parama ir greitas svetainės greitis. Jie viską perduoda, nustato, optimizuoja nemokamai, o palaikymas yra tikrai geriausias !!!

Sorcha1

Nov 26, 2013 05:33
Jie kelerius metus mano svetaines talpino be problemų
Radau, kad „Hostiso.com“ yra labai palanki, jie padeda išspręsti bet kokias scenarijų problemas, siūlo nemokamą diegimą, sąranką ir optimizavimą ir daug daugiau ...

Viskas vyksta labai gerai, ir man nereikėjo amžiams naudotis jokia jų palaikymo tarnyba. „Hostiso“ yra daug geresnis už bet kurį jo konkurentą.

AAAAA ++++

Mar 20, 2017 09:05
geriausias
„Hostiso“ turi geriausią techninę pagalbą! Vaikinai yra draugiški, protingi ir greitai atsako į bet kokį klausimą ar išsprendžia bet kokią problemą.

Sep 22, 2018 12:33
I've switched to Hostiso around 2 year ago and so far am very satisfied. At first, tried their VPS 1 plan, just to test the quality since I prefer to try and test everything myself.
For me, key factors to a good hosting company are: an easy to use cPanel, speed and reliable customer service. Since the user interface turned out to be friendly I decided to see if the support staff is any good, so contacted them several times with minor issues related to starting my website and they delivered - very professional I must say. Since my website started getting traffic I would receive notifications about reaching CPU limit. After contacting the staff for the third time and receiving help, I knew I need not to search for another host and can upgrade to VPS 3 . Since then - no problems, and th...

Sid Columbia

Oct 04, 2018 12:26
Geriausias žiniatinklio prieglobos reikalas - didelis pagarba „Hostiso“
Prieš 5 mėnesius pradėjau naudotis „Hostiso“ paslaugomis, užregistruodamas paprastą domeno vardą. Dabar jūsų svetainėje yra daugiau domenų pavadinimų, kurie naudojasi jūsų el. Pašto paslauga. Norėčiau pagirti jūsų greitą atsakymą į mūsų klausimus, ypač vėlai vakare! Jūsų profesionalumas ir požiūris į darbą tikrai suteiks ALTITUDĄ!

Salvador Tutt

Oct 15, 2018 04:29
Man patinka „Hostiso“ kaip mano mokama žiniatinklio prieglobos svetainė
Man patinka ši padori interneto priegloba. Jų techninės ir administracinės komandos visada buvo pasirengusios padėti mums viskuo, ko mums reikėjo, ir užtikrinti sklandų perėjimą į savo serverį. Norėčiau, kad aš jus seniai radau.

Ačiū Hostiso!

Feb 17, 2020 05:17
THESE PEOPLE ARE USELESS AND DID NOT SET UP MY ACCOUNT IGNORD MY QUESTIONS AND CANCELLED MY ORDERS !!!!
STAY AWAY...
MOVE ON !!!!

Feb 23, 2020 07:51
This company IS NOT located in Switzerland! Please DO YOUR homework, they are an LLC in Bufalo New York. They DID NOT honor their coupons NOR did they respond to my inquiries about the hosting they apparently offer. They have NO RECENT activity other than this and the previous review for NEARLY 2 years... That alone speaks volumes so keep reading and looking, YOU will find what you need in Switzerland. Best of luck to all of you. Cheers!

Mar 20, 2017 08:49
Atsparus malonus palaikymas.
Aš esu „Hostiso“ metus ir neturiu jokių priekaištų, kaip veikia mano svetainė. Viskas vyksta sklandžiai ir greitai. Palaikymas taip pat greitas atsakymuose. Už ne tokią didelę kainą gaunu tikrai kokybiškas prieglobos paslaugas ir norėjau už tai padėkoti jų darbuotojams, jūs, roko vaikinai!

mondcivitano

May 02, 2020 10:16
I was a happy gd's client But you hostiso is amazing! Thanks so much support - ok fast hosting - ok low price - ok great tools for CMS's - ok happy because of them - ok

Darryl

Jun 28, 2019 11:39
Awesome Experience I have been with hostisio for three years and have not been disappointed. Support has always been there when I needed them. There level of professionalism has never disappointed. I've stayed with them due to their reliability and knowing their a team I can trust.

Juan Duque

Jun 28, 2019 09:10
I’ve been using hostiso for the last 2 and half year using the shared Hosting for Nextcloud. Everything is doing great so far, customer support, email accounts, Hosting quality, Reliability . Great cost benefit relation !

Jim Thomas

Jun 28, 2019 11:48
Excellent customer service, they have very good knowledge in the subject. It is the best to host your page with this company. They reply on tickets very fast.The support is exceptional, always helpful and quick. I would highly recommend using them.

Anderson Bedoya

Jun 29, 2019 04:03
I’ve been using hostiso for the last 2 year. Customer support is great, is faster and my services never have down. Great cost benefit relation! I recommend them.

pbombart

Jun 30, 2019 09:13
Hello, the sites are always up, the service is efficient, and the price more than attractive . I must says I recommend Hostiso.com for all the websites deployed near them. Furthermore , more services are adding from day to day, this is a reason to make them confidence ! Long Life to them ! Patrick Bombart

Nagendra Kumar G V

Jun 30, 2019 10:44
My relationship with Hostiso started in the year 2013, my first invoice date was 14.07.2013, still, I am with them, because of their support, their price and their commitment. I tried many other hostings, in meanwhile but I strongly support Hostiso. The main thing in hostiso is their support, they will fix it asap once your ticket raised. Some hosting companies claim award-winning support team but Hostiso team is the real award-winning support team I saw in my hosting life.

Abdul Qayyum

Jul 01, 2019 01:29
Super Customer Services, Hostiso is a leading VPS, powerful Shared Hosting, Great support, I recommended to everyone hostiso vps 1, the best hosting plan for good traffic website.

Martino Marco

Jul 01, 2019 02:25
Great experience Overall. Always fast assistance and their vps service is fast. Been with them for 2 years now

Williams Chongo

Jul 02, 2019 09:23
Hosting with hostiso is awesome. i've a VPS with them that i resale hosting on and i love how smooth the experience is with them.

Joshua Diaz

Jul 02, 2019 08:43
I have been working with hostiso for 5 years (I am using a VPS service) Previously I worked with Godaddy, Hostgator, and Neubox. My overall experience has been great! I have had some troubles and problems, however hostiso support team usually answers pretty fast (9 of 10 times answers in less than an ahour, even at midnight). In my opinion they are reliable and very flexible, their prices are not expensive and I really feel like I get the support I require whenever there is a problem. The only suggestion I have for them is that I would love they have the option to get technical assitance by phone or chat. Currently It is only by tickets.

Cristiano

Jul 04, 2019 11:16
I have been a customer since 2017. I chose Hostiso as my hosting provider after reading many reviews, and today I am here to help others who are looking for it. I have used the service (Shared and VPS) for my startup in Brazil. I've needed support a few times, and all of them were quick to respond and solve. Recently the platform redefined the design and got even better. I recommend!

SK Devs

Jul 04, 2019 03:20
This hosting company is best company. I have used Hostiso Hosting from part 5 year. My website is running fine withot downtime. I have also suggested to my client. They are also satisfied with Hostiso. I love their support. I recommended Hostiso.

David

Jul 05, 2019 12:42
I've been extremely pleased with Hostiso hosting service. I was paying a bit more for a similar hosting package from another "top-rated" host, but ran into an issue where the other host would not allow use of Nextcloud. With the Hostiso business plan I have 500GB of space (a lot more than I had previously), a great price (pay for 3 years for more savings), and responsive customer support through tickets. Live chat for sales is also available. So far, it's been a great experience and I do recommend.

John

Jul 06, 2019 06:50
I switched to Hostiso in December of 2018 when my former developer-friendly host was acquired by Godaddy. I'm currently on their managed VPS 2nd tier package and so far I'm extremely happy with the service. The uptime is better than average, the speed is great, the price for resources is best in class, and they are very responsive whenever I have a concern or issue. I would highly recommend them.

Joseph Ogunbiyi

Jul 08, 2019 03:17
Before migrating to Hostiso two years back, i've tried a myriad of other hosting companies such as Hostgator, Bluehost, Goddady etc. None of them compares with Hostiso. Hostiso impresses with very good speed under load, low pricing and, most of all, reliable technical support.

David Gabriel Brown

Jul 09, 2019 10:54
I was with eHost before switching to HostISO. They were closing shop and the new hosting plans offered less for more per year. I found HostISO, and it's features blow all other compitition out of the water. HostISO even helped me migrate a full home directory backup from my old site.

Jaspreet Singh

Aug 17, 2019 04:08
HostIso is simply the best. Their customer service is excellent. Their prices are extremely competitive and the hosting never goes down! Honestly, I wouldn't pick anyone else over them. They're simply the best.

Customer

Sep 19, 2019 09:59
Hostiso is the best. I spent a long time looking for the right hosting for my new project...but cold never really find the right combination of customer service and right price for quality hosting. However since I gave Hostiso a try I have never considered any other host provider, because Hostiso are simply the best!.

Alex O'connell

Jul 03, 2019 09:45
best hosting service ever, i used it for my social network irockey and was amazed with speed, security and ease of service, you cant go wrong with this hosting service.